Välkommen till vår
avdelning för projektörer

Mitsubishi Electric har sedan slutet av 80-talet varit etablerade på den svenska marknaden med varumärkena Climaveneta och RC och är en av de ledande leverantörerna av produkter för komfort-, process- och IT-kylning i Sverige.

Det breda produktsortimentet omfattar alla typer av klimat- och kylaggregat samt olika typer av värmepumpar och tillgodoser de flesta behov av kontrollerat inomhusklimat. Produkterna importeras i huvudsak från Mitsubishi Electrics tillverkningsenheter i Europa och säljs genom ett heltäckande nätverk av certifierade kyl- och värmepumps-installatörer i hela Sverige.

Vår målsättning är att ha marknadens nöjdaste kunder, med marknadens nöjdaste kunder. Därför säljer vi inte bara hårdvara i form av aggregat och komponenter, utan ser även till att de installatörer vi samarbetar med kan erbjuda anläggningar som är optimalt applicerade, integrerade, installerade och igångkörda kvalitetssäkrade samt att de kan erbjuda underhåll och akutservice i toppklass. Detta åstadkommer vi genom att erbjuda våra kunder dokumentation av högsta kvalitet, produkt- och teknikutbildning genom MELsmart utbildningsprogram och kvalificerad support.

Klicka på bilderna till höger så kan du läsa mer om oss och vad vi erbjuder.

Beräkningsprogram

De av våra leverantörer som tillverkar produkter vars effekt beror på många variabler, tillhandahåller dataprogram för tekniska beräkningar. Vår tekniska support, använder dessa program och hjälper våra kunder med aggregatval och tekniska beräkningar, men om du vill ha ett eget program och göra dessa beräkningar själv, ber vi dig kontakta oss.


Dokumentation

Produktpresentation
Produktinformation för projektörer
Beskrivningstexter
Måttritningar
Elscheman
Handbok för installatörer
Ingångskörnings- & kvalitetssäkringsrapport
Handbok för användare

MELsmart utbildning

Mitsubishi Electrics utbildningsprogram är framtaget för att sprida våra samlade erfarenheter och kunskaper om våra produkter och hur de appliceras, används och installeras så väl som servas. Genom att delta i utbildningar hjälper vi varandra att föra kunskapen vidare, en utbildning hos oss ska förse er med god kunskap om våra produkter men kommer även vara ett tillfälle att dela kunskap med kollegor i branschen.

https://mitsubishielectric.se/utbildning/

Orderdok-webben

På Orderdok-webben är all orderdokumentationen tillgänglig för våra kunder, så att de när som helst kan ladda ner önskade dokument i telefonen, surfplattan eller PC:n och, om de så önskar, skriva ut dem.

Konsult- & säljsupport

Håkan Johansson/Syd
Epost: hakan.johansson(a)se.mee.com
Telefon: 031-746 40 38
Mobiltelefon: 0709-44 94 38

Jan Wingne/Väst, Mellan och Norr
Epost: jan.wingne(a)se.mee.com
Telefon: 031-746 40 30
Mobiltelefon: 0709-44 94 30

Lucas Wiman/Stockholm och Mälardalen
Epost: lucas.wiman(a)se.mee.com
Telefon: 08-522 926 11
Mobiltelefon: 0709-44 94 39

David Tillybs
Epost: david.tillybs(a)se.mee.com
Telefon: 08-522 926 12
Mobiltelefon: 0762-34 00 07

Viktor Grudeborn
Epost: viktor.grudeborn(a)se.mee.com
Telefon: 08-625 10 93
Mobiltelefon: 0705-69 02 81

Utförandesupport

Vår utförandesupport står till förfogande för våra kunder (installatörer) för att hjälpa till om det kört ihop sig.