Välkommen till AQS
avdelning för projektörer!

AQS-PRODUKTER AB etablerades 1985 och är en av de ledande distributörerna av produkter för komfort-, process- och IT-kylning i Sverige.Sedan den 1:e April 2020 är AQS en del av Mitsubishi Electric Europe B.V.

Det breda produktsortimentet omfattar alla typer av klimat- och kylaggregat samt olika typer av värmepumpar och tillgodoser de flesta behov av kontrollerat inomhusklimat. Produkterna importeras från utvalda tillverkare i Europa och säljs genom ett heltäckande nätverk av certifierade kyl- och värmepumps-installatörer i hela Sverige.

Vår målsättning är att ha marknadens nöjdaste kunder, med marknadens nöjdaste kunder. Därför säljer vi inte bara hårdvara i form av aggregat och komponenter, utan ser även till att de installatörer vi samarbetar med kan erbjuda anläggningar som är optimalt applicerade, integrerade, installerade och igång-körda/kvalitetssäkrade samt att de kan erbjuda underhåll och akutservice i toppklass. Detta åstadkommer vi genom att erbjuda våra kunder dokumentation av högsta kvalitet, produkt- och teknikutbildning genom AQS-skolan och kvalificerad support.

Klicka på bilderna till höger så kan du läsa mer om oss och vad vi erbjuder.

Beräkningsprogram

De av våra leverantörer som tillverkar produkter vars effekt beror på många variabler, tillhandahåller dataprogram för tekniska beräkningar. Vår tekniska support, använder dessa program och hjälper våra kunder med aggregatval och tekniska beräkningar, men om du vill ha ett eget program och göra dessa beräkningar själv, ber vi dig kontakta oss.


Dokumentation

Produktpresentation
Produktinformation för projektörer
Beskrivningstexter
Måttritningar
Elscheman
Handbok för installatörer
Ingångskörnings- & kvalitetssäkringsrapport
Handbok för användare

AQS-Skolan

Vår målsättning är att vi skall ha marknadens nöjdaste kunder, med marknadens nöjdaste kunder.

För att våra kunders kunder skall bli nöjda krävs det, förutom att produkterna är driftssäkra och energieffektiva, att de blir optimalt integrerade, installerade, igångkörda, kvalitetssäkrade, underhållna och servade. Därför finns AQS-skolan.

Orderdok-webben

På Orderdok-webben är all orderdokumentationen tillgänglig för våra kunder, så att de när som helst kan ladda ner önskade dokument i telefonen, surfplattan eller PC:n och, om de så önskar, skriva ut dem.

Konsult- &
säljsupport

Syd
Epost: hakan.johansson(a)se.mee.com
Telefon: 031-746 40 38
Mobiltelefon: 0709-44 94 38

Jan Wingne
Väst, Mellan och Norr
Epost: jan.wingne(a)se.mee.com
Telefon: 031-746 40 30
Mobiltelefon: 0709-44 94 30

Lucas Wiman
Stockholm och Mälardalen
Epost: lucas.wiman(a)se.mee.com
Telefon: 08-522 926 11
Mobiltelefon: 0709-44 94 39

Torbjörn Flodén
Epost: torbjorn.floden(a)se.mee.com
Telefon: 031-746 40 41
Mobiltelefon: 0705-69 57 93

Utförandesupport

Vår utförandesupport står till förfogande för våra kunder (installatörer) för att hjälpa till om det kört ihop sig.